Nikolic crede că Energia poate ajunge la play-off

Antrenorul baschetbaliştilor de la Energia Pandurii e încrezător în şansele echipei sale de a ajunge anul acesta la play-off. După victoria din meciul cu ocupanta locului doi înaintea acestei etape, U Cluj, gorjenii cred că e posibil chiar să ajungă la play-off, Nikolic apreciind că moralul echipei e mult mai bun acum: „Cred că putem ajunge în play-off la cum joacă acum echipa. Nu e greu de observat că  acum că psihic suntem foarte puternici cu aceste ultime victorii”.

În ceea ce priveşte locul pe care îl poate ocupa Energia la finalul acestui sezon, antrenorul crede că orice e posibil dacă se va ajunge la turneul final: „Pentru mine ca antrenor aceasta este doar prima parte a campionatului şi trebuie să ne calificăm. Apoi urmează play-off-ul iar acolo se poate întâmpla orice”. Slobodan Nikolic a ţinut să sublinieze din nou aportul fanilor care sunt alături de echipa de baschet la fiecare meci. „Aici la Târgu Jiu,  cu fanii alături de noi, este oricărei echipe greu să câştige. Şi Craiova a fost aproape cu U Cluj dar lor le-a lipsit aportul fanilor şi au pierdut”, a precizat tehnicianul sârb al Energiei care speră să aibă parte meci de meci de săli pline. Energia Rovinari ocupă locul 7 după primele şapte etape în care a acumulat 11 puncte diferenţa faţă de prima poziţie fiind de doar două puncte.

Azi Energia se va deplasa la Miercurea Ciuc pentru meciul cu BC Perla Harghitei programat miercuri seara iar la finalul săptămânii echipa lui Nikolic va juca din nou la Târgu Jiu, sâmbătă fiind programat  meciul din etapa a noua cu SCMU Craiova. 

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: