Nikolic în război cu conducerea Energiei !

Energia Rovinari putea rezolva ecuatia calificarii in play-off dar a dat-o in bara! Elevii lui Nikolic au pierdut surprinzator pe teren propriu cu BCM Pitesti iar asta l-a determinat pe antrenorul sarb sa iasa la atac.

O victorie cu Piteştiul ar fi garantat prezenţa Energiei în play-off. Culmea, chiar şi un eşec la mai puţin de 4 puncte ar fi asigurat asta în proporţie de 99 la sută.

Acuzele apar la eşec

Conduşi la pauză la 3 puncte, oamenii lui Nikolic s-au chinuit din răsputeri să revină. Diferenţa s-a păstrat însă până în ultimele secunde când gorjenii au comis o gafă de proporţii. S-au grăbit să arunce la coş, au pierdut mingea iar Piteştiul a mai marcat 2 puncte pentru un scor final de 81 la 86. Suficient cât să aibă avantajul rezultatelor directe după victoria la 4 puncte a Energiei din tur. Nikolic n-a mai răbdat la final şi a aruncat vina eşecului în seama celor din conducere. „Sunt întârzieri de aproape trei luni la salarii și pentru jucători este foarte greu. După această înfrângere, managementul clubului, toată lumea, trebuie să fie alături de noi, să ne ajute să trecem peste această situație. Managementul clubului nu ne-a ajutat, mai sunt zece zile până la sfârșitul sezonului regulat, trebuie să plătească restanțele financiare”, spune antrenorul care e convins că Energia e în mare pericol dacă jucătorii se vor adresa Federaţiei Internaţionale de Baschet. „În momentul de față mai sunt trei meciuri, dar nu se știe cine va merge la Oradea marți pentru că sunt jucători care se vor adresa către FIBA, astfel că managementul trebuie să găsească o soluție pentru a ajuta echipa. Târgu Jiul este un oraș baschetbalistic tânăr, dar managementul clubului trebuie să știe că dacă un jucător depune o plângere la FIBA, în 15 zile conturile clubului sunt blocate. Astfel dacă cei din conducere și lumea din oraș nu mai vor să aibă echipă de baschet, nu este vina mea”, a tunat Nikolic.

„Sunt convins că vor face deplasarea la Oradea. O să-şi primească o parte din salarii săptămâna viitoare (n.r. aceasta). Eu m-am angajat faţă de ei că nu vor pleca de la Tg Jiu fără drepturile pe care le-au negociat. Pot să se adreseze FIBA dar doar 2-3 dintre ei au trecute în contracte penalizări la întârzieri.”Dan Cumpănaşu, preşedinte Energia Rovinari

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: