Nikolic îşi simte echipa persecutată !

Sârbul de pe banca Energiei Rovinari, Slobodan Nikolic, e foc şi pară pe cei de la Federaţie. Şi asta după ce meciurile cu Timişoara şi Sibiu au fost amânate, ultimul chiar de două ori. Nikolic suspectează şi un complot împotriva echipei sale.

Furia lui Nikolic a fost declanşată de joaca de-a şoarecele şi pisica a celor de la Federaţie cu meciurile Energiei. Partida cu Sibiu a fost amânată de două ori din cauza vremii proaste iar meciul cu Timişoara din cauza participării bănăţenilor în Cupa Balcanică. „Timişoara s-a dus fără câţiva titulari la meciul din Israel dar a amânat partida cu noi ca să fie pregătiţi pentru Final Four-ul din Cupă”, acuză Nikolic. Antrenorul cere Federaţiei să se inspire din...codul de conduită al Mafiei italiene. „Am o presimţire rea că nimeni nu înţelege Energia sau că cineva nu vrea să ne descurcăm bine. Ne-au mutat meciul cu Cluj de pe 3 pe 5 martie şi nu ştiu când mai jucăm cu Oradea. Suntem trataţi foarte prost. Am discutat şi cu domnul preşedinte Cumpănaşu dar ce putem face- Ar trebui instituit un regulament minim sub care nimeni să nu coboare. Până şi Al Capone când se aşeza la masă cu mafioţii lui avea un minim regulament pe care nimeni nu îndrăznea să-l încalce. Nu e posibil să fim amânaţi de două ori cu Sibiu şi o dată cu Timişoara”, răbufneşte antrenorul care ameninţă că nu-şi va lăsa jucătorii să meargă la All Star Game-ul de pe 20 martie. „S-a dat programul peste cap, cu Timişoara trebuia să jucăm pe 7 aprilie dar nu ne-au lăsat cei de la Federaţie aşa că se va juca pe 21 martie. Dar cum All Star Game-ul e pe 20 martie atunci acest joc va fi privat de jucătorii noştri şi ai Timişoarei. Cel puţin eu nu-i voi lăsa să plece! E foarte prost făcut acest program”, mai zice sârbul.

Sâmbătă la Bucureşti

Cu şanse la play-off, gorjenii îşi continuă sâmbătă cursa pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Aparent o deplasare abordabilă dar CSM-ul a făcut furori în acest sezon. După 20 de etape, bucureştenii sunt pe locul 3 în clasament! „Va fi un meci greu cu CSM, mai ales după ce au bătut la Piteşti. Sunt foarte optimist pentru că de fiecare dată am jucat bine în Bucureşti iar băieţii s-au antrenat bine şi sunt montaţi. Doar Mocanu are ceva probleme la călcâi dar cred că va juca sâmbătă”, spune antrenorul Energiei.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: