Nişte dobitoci. Întâmplător, politicieni

Apariție pasageră în viața publică, Mihail Neamțu a fost evacuat din politică de două forțe cu care nu e bine să te pui: evreii și electoratul. Adică pe de o parte a fost acuzat că ar fi simpatizant legionar (după ce citase vesel din Radu Gyr) și pe de alta nu l-a votat nici dracu’.

De atunci, Mihail Neamțu nu mai face politică (sau în orice caz nu mai știm noi și nici nu ne mai interesează) și își postează of-urile pe Facebook. Faptul că își dă singur like la postări nu este singura chestie care demonstrează că domnul Neamțu este o bătrână bunicuță captivă într-un corp de tocilar. Un alt indiciu sunt convingerile lui de babă superstițioasă, pentru care negrii și știința sunt lucruri rele, în care nu trebuie să te încrezi, maică!

Mihai(l) Neamțu a postat deunăzi o sinceră odă la adresa politicianului american Ted Cruz, posibil candidat la președinție din partea GOP la alegeri. Iată postarea domnului Neamțu: ”Prietenii mei își amintesc faptul că acum șase luni am pariat pe cartea Ted Cruz: un constituționalist care vrea limitarea cheltuielilor guvernamentale și restaurarea libertății de conștiință împotriva corectitudinii politice și a conformismului egalitar. Go Ted, go!”

Așa, deci corectitudinea politică e un rahat și egalitatea tot la fel, deci, cum ar veni, rasismul și extremismul nu-s neapărat rele, în contextul potrivit. Mă rog! Nu m-a plătit Soroș suficient încât să-i combat pe reputații politicieni Cruz și Neamțu în această chestiune. Și, oricum, dacă aș face-o, aș fi un țigan homosexual, deci ce folos?

Haideți mai bine să vă spun ce alte lucruri mai propovăduiește imbecilul de Ted Cruz (despre care mulți zic, atenție, că ar fi mult mai periculos chiar și decât Donald Trump). Din moment ce Mihail Neamțu îi cunoaște și îi apreciază opera, pot să deduc că și domnia sa împărtășește aceste opinii fabuloase.

Ted Cruz spune că încălzirea globală este o farsă.

Serios. Încă există oameni care spun asta. În general, republicani fanatici, deci nebuni de internat. În timp ce o planetă întreagă (literalmente) se agită să facem ceva să oprim sinuciderea asta în grup, niște oameni îi dau cu conspirația și contrazic comunitatea științifică pentru că așa vor ei.

Ted Cruz nu e doar anti-avort, ci și anti-contracepție.

Da, bă, ce vă mirați așa? Cruzică ăsta zice nu doar că n-ai voie să faci avort, dacă așa vrei, ci și că n-ai voie, ca femeie, să te pui la adăpost de alegerea asta grea cu avortul. Serios?! Mda, serios. Faptul că Ted Cruz are DOAR două fete n-ar trebui să ne mire. Știm cu toții că, după primii doi copii (sau câți vor), habotnicii conservatori termină numai în ***. *** de femeie, desigur, că bărbații sunt caca! Bau-bau! Ptiu, ptiu! ***-ul de bărbat e big no-no!

Mă rog, puteam să fac un final mai frumos, mai rotund și mai elegant la acest text, dar n-am timp și oricum Cruz și Neamțu nu merită să-i bag atât în seamă. Atâta vă zic doar: slavă Domnului că am ajuns în punctul în care dobitocii ăștia sunt o minoritate! Pe vremea lui Galileo Galilei sau Giordano Bruno (săracii de ei!) ăștia chiar câștigau alegeri. N-o să se mai întâmple. Domnu’ Cruz, domnu’ Neamțu, când vă aruncați singuri la coșul de gunoi al istoriei, am o rugăminte: luați tot gunoiul cu voi, poate ne mai revenim și noi.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: