Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi angajări la Direcția de Patrimoniu

Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de: inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului financiar contabilitate și evidența patrimoniului; inspector clasa I principal din cadrul Serviciului fiitaticiar contabilitate și evidența patrimoniului.

Pentru primul post sunt necesare studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice sau științelor juridice sau științelor inginerești;
vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 7 ani.

Pentru cel de-al doilea post, condițiile de participare la concurs sunt: studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 5 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 martie, ora 16.00. Concursul va începe pe 23 martie cu proba scrisă, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Vizualizări: 2,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: