13 posturi scoase la concurs la Spitalul Județean

Noi posturi de șefi de secție au fost scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. În total, este vorba despre 13 posturi.

Sunt vizate secțiile de Chirurgie generală I, Endocrinologie, Neonatologie, Dermatovenerologie, Oftalmologie, ORL, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, Neurologie, ATI I, ATI II, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Laboratorul Explorări Funcționale și Serviciul de Medicină Legală.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate postului. Persoanele sancționate în ultimii doi ani de către unitățile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România nu pot lua parte la examen.

Vor fi trei probe de concurs: proba scrisă, proba practică și interviul – susținerea unui proiect de management.

Anunțul a fost publicat în săptămânalul „Viața Medicală” din 21 februarie. Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează la mai bine după o lună.

Taxa de concurs este de 250 de lei.

Și anul trecut au fost scoase la concurs posturi de șefi de secție. Unele dintre ele erau ocupate prin delegație, de ani buni. Fiecare șef de secție va fi evaluat anual. „Au fost scoase la concurs toate funcțiile de șef de secție vacante sau care erau ocupate prin delegație. Vor fi încheiate contracte de administrare cu șefii de secție, unde vor fi stabiliți anumiți indicatori. Fiecare șef de secție va fi evaluat anual”, a anunțat Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean.

Vizualizări: 2,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: