Noi stenograme în cazul Voicu: Dovada şpăgii!

Hotnews a publicat astăzi o nouă serie de stenograme din dosarul Cătălin Voicu. Acestea prezintă modul în care senatorul PSD îl asigura pe omul de afaceri Căşuneanu că intervine la "medic" şi cerea în schimb împrumuturi de zeci sau sute de mii de euro. Cu alte cuvinte, cerea şpagă pentru a interveni în dosarele lui Căşuneanu.

Voicu Catalin: Sa traiti, domnule Presedinte!
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect, domnu general!
Voicu Catalin: Voiam sa va informez in legatura cu hartiile acelea medicale trimise de domnul doctor al dumneavoastra si transmise sub stampila domniei sale. Pe data de 30 o sa-l anunte….baiatul…
Casuneanu Costel: Am inteles.
..........

Voicu Catalin: Am o intrebare si o rugaminte, in acelasi timp.
Casuneanu Costel: Da, domnu general.
Voicu Catalin: Daca nu puteti, nu conteaza, ca oricum, m-ati ajutat intotdeauna.
Casuneanu Costel: Va rog!
Voicu Catalin: Un fin de-al meu are un necaz. Si am nevoie, daca puteti sa ma ajutati, il…
Casuneanu Costel: Da.
Voicu Catalin: ….vreau sa, sa-l ….ma imprumutati pe mine cu niste bani, ca are cec la plata astazi si…El a facut o scoala, a bagat toti banii si in scoala…A venit nevasta-sa la mine ieri acolo la mine la tara. Si daca puteti sa ma ajutati ….si eu sunt garantia si vi-i restitui in cel mult 30 - 40 de zile, cel mult ca am vorbit cu directorul scolii si el introduce banii cam in jur de 15 septembrie…Suma nu e foarte mare, dar nu am eu. Ca daca aveam, nu va deranjam.
Casuneanu Costel: Da domnu. Ce suma e?
Voicu Catalin: Deci, are nevoie de 2 miliarde si jumatate sau de 60.000 de euro. Cum preferati. Si mie mi-i dati, eu vi-i restitui. Daca puteti. Daca nu, iertati-ma ca indraznesc.
Casuneanu Costel: Da domn general.

..............

(…) Casuneanu Costel: Salut mestere!
Voicu Catalin: Deci, am vorbit cu domnul doctor.
Casuneanu Costel: Da.
Voicu Catalin: Se ocupa baiatul ala. A declansat toata procedura medicala, suntem pe drumul bun si o sa mergem pe el. Da?
Casuneanu Costel: Da? Perfect.
Voicu Catalin: E in regula. V-am pupat! Sa traiti! Sa traiti!
Casuneanu Costel: Multumesc.

......................

Voicu Catalin: Datorez cuiva o suma de bani, ca am rezolvat o problema…va spun eu cand va vad. Si va intreb: puteti, cu titlu de imprumut, daca aveti…mi-ati zis sa va intreb daca aveti…
Casuneanu Costel: Fara problema!

Casuneanu Costel: Am inteles. Caut sa vad ce, ce pot face, ca am plecat in concediu…
Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Mie imi trebuie, sa ma imprumutati pana la sfarsitul anului, cu 200.000. Dar, daca aveti 100 sau 50, sunt buni si aia, da? Eu, bani am, domnu presedinte. Nu am acum.
Casuneanu Costel: Stiu, domnu general, nu se pune problema. ......................... Casuneanu Costel: Am inteles. Caut sa vad ce, ce pot face, ca am plecat in concediu…
Sunt un om serios si eu va asigur ca acest transcript, domnul Basescu nu-l mai primeste de data asta. Deci, daca va spun treaba asta, inseamna ca stiu ce spun! Catalin Voicu, senator PSD Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Mie imi trebuie, sa ma imprumutati pana la sfarsitul anului, cu 200.000. Dar, daca aveti 100 sau 50, sunt buni si aia, da? Eu, bani am, domnu presedinte. Nu am acum.
Casuneanu Costel: Stiu, domnu general, nu se pune problema. varianta completă pe: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7056609-dosarul-voicu-episodul-iii-tehnica-disimularii-descifrata-procurorii-dna-cum-senatorul-voicu-260-000-euro-costel-casuneanu.htm

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: