Nou antrenor la Energia

Hristu Şapera este noul antrenor principal al echipei de baschet Energia Târgu-Jiu. Tehnicianul de 35 de ani a ajuns la un acord cu oficialii grupării gorjene, anunţă csenergia.ro. Energia s-a înţeles cu antrenorul Hristu Şapera să preia echipa până la finele acestui sezon, cu posibilitate de prelungire a contractului. După plecare lui Antonis Constantinides, care şi-a încetat colaborarea cu Energia şi a plecat în Kosovo, la Sigal Prishtina, la finalul anului 2015, oficialii gorjeni au căutat ca în cel mai scurt timp să aducă un antrenor principal pe banca Energiei. După câteva tatonări, negocieri şi o listă scurtă, clubul gorjean a ajuns la un acord cu fostul antrenor al Stelei, Hristu Şapera. Pe banca tehnică a Energiei, acesta va colabora cu antrenorii secunzi Iannis Diamantakos şi Claudiu Alionescu.

Născut pe 18 decembrie 1980 la Bucureşti, Hristu Şapera şi-a început cariera de antrenor la Granitul Bucureşti şi a continuat apoi cu CSM Bucureşti, iar în Liga Naţională, Şapera a mai fost antrenor şi al argeşenilor de la BCM U Piteşti. Şapera a antrenat şi naţionala U20 a României.

Noul antrenor va avea parte de un debut tare pe banca Energiei, în FIBA Europe Cup, contra croaţilor de la Cibona Zagreb, chiar la Piteşti, în sala unde a antrenat echipa locală, BCM U Piteşti. (A.P.)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: