Noua tehnologie Morega şi uzaţii PNL

Dan Ilie Morega a făcut ieri o serie de declaraţii privitoare la cei care au încercat să-l debarce din funcţie, după ce mai multe zile după şedinţa de la Braşov nu a spus absolut nimic. Morega a spus că el este cel care a „a crescut partidul“ reprezentând în PNL „locomotiva cu tehnologie nouă“ în timp ce puciştii sunt „vagoanele uzate“. Morega a mai spus că a propus ca vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, să vină la Târgu-Jiu pentru a evalua situaţia filialei de la Gorj. Ruşanu va participa astăzi după-amiază la şedinţa de la Muzeul Judeţean, locul ales pentru tranşarea problemei.

Biroul Politic al filialei este convocat pentru această după-amiază într-o şedinţă la care va fi prezent şi Dan Radu Ruşanu. Vicepreşedintele liberal este cunoscut drept un apropiat al liderului organizaţiei de la Gorj, cei doi cunoscându-se încă din perioada în care lucrau la cooperaţie înainte de 1989. Dan Ilie Morega spune însă că la şedinţă vor fi invitaţi şi "puciştii" din organizaţie, inclusiv Radu Angheloiu. Morega spune că la discuţiile de la Braşov el a făcut propunerea ca Ruşanu, în calitate de responsabil din partea conducerii centrale cu filiala de la Gorj, să vină la Târgu Jiu şi să analizeze situaţia din filială.

"Eu am făcut propunerea şi tot eu am cerut ca la întâlnire să fie prezenţi şi puciştii, cei care s-au coalizat împotriva mea aşa cum nu au făcut atunci când au fost alegeri şi când trebuiau să îşi dea mâna să obţină un scor bun pentru partid. Să vină toată lumea şi să facem o analiză pe faţă, în prezenţa domnului Ruşanu. Puciştii aduc partidul în mocirla incapabililor pentru că toţi cei care s-au coalizat sperând că la Braşov vor obţine ceva nu au rezultate în zonele de care au răspuns din punct de vedere electoral. Eu am cerut ca dl Ruşanu să vină şi să analizeze situaţia din organizaţie pentru că dumnealui răspunde de filială şi poate să prezinte un raport la nivel central. Păi eu am crescut partidul, iar ei au făcut blat cu PSD pe zonele lor de responsabilitate, sperând că, dacă sunt rezultate proaste, Morega va fi schimbat. Eu am fost şi când am candidat ca preşedinte la Consiliul Judeţean şi la toate celelalte alegeri ca o locomotivă cu tehnologie nouă care a tras după ea nişte vagoane de mult uzate. Ei sunt cei care trebuie să îşi facă o analiză foarte severă a activităţii lor. Eu nu am nimic cu nimeni, dar nici nu pot să-i ţin în braţe pe cei care trădează partidul pentru interesele lor personale", spune Morega.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: