Noul cartier ANL trebuie finalizat până la vizita lui Ponta

Garsonierele și apartamentele ANL construite în cartierul Narciselor au fost repartizate duminică beneficiarilor, însă cei 165 de tineri se pot muta în noua casă săptămâna viitoare. Luni este așteptat la Târgu-Jiu premierul Victor Ponta, care le va oferi personal cheile apartamentelor tinerilor care au intrat în posesia locuințelor. În acest moment în zonă se lucrează la foc continuu pentru a se amenaja zona din imediata apropiere a blocurilor.

În noul cartier de locuințe sociale și ANL  din Cartierul Narciselor este forfotă mare pentru că mai sunt câteva zile până când cei 165 de tineri se vor muta în noile locuințe. Deși imaginea în zonă nu se pretează pentru un cartier de tineri nou înființat, se fac eforturi ca totul să arate bine luni, atunci când premierul României Victor Ponta este așteptat să înmâneze cheile tinerilor care au beneficiat de aceste locuințe. Dacă în primăvara acestui an aici au fost probleme din cauza lipsei canalizării, nu este exclus ca acest lucru să le creeze în continuare neplăceri tinerilor locatari, în cazul în care canalizarea nu va fi gata la timp.

Muncitorii știu că trebuie să termine până la venirea premierului

În acest moment se lucrează de zor la căile de acces, la parcări și la spațiile verzi. Cel mai probabil vor dispărea până luni gropile din jurul blocurilor, dar și grămezile de moloz.  Zeci de muncitori trebăluiesc în acest cartier și știu că trebuie să termine totul cât mai repede. „Se fac ultimele lucrări aici. Am făcut aleile de printre blocuri, trotuare, parcări, iluminatul public și lucrăm și în zona din jurul blocurilor. Trebuie să terminăm cât mai repede că luni am înțeles că vine domnul Ponta ca să le dea locuințele tinerilor și trebuie să fie totul perfect. Noi credem că o să terminăm pentru că suntem mulți și lucrăm cât putem de repede”, a spus un muncitor.

Primarul vrea să mai construiască în zonă

Garsonierele și apartamentele din cele patru blocuri ANL au fost repartizate funcţie de punctajul cumulat de-a lungul anilor, fiecare beneficiar şi-a ales blocul, etajul, scara şi apartamentul sau garsoniera, dar fără să le fi văzut înainte. Când au fost repartizate, primarul Florin Cârciumaru a declarat că va profita de vizita lui Victor Ponta în noul cartier de locuințe pentru a  mai primi finanțare și pentru construirea altor unități locative în zonă.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: