Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noul lider al USR Târgu Jiu, critic la adresa Transloc

Noul președinte al USR Târgu Jiu, Bogdan Vladu, critică intenția societății de transport public din municipiul, Transloc SA, de a achizitiona autoturisme noi.

„Atragem atenția conducerii acestei societăți că banii publici provin din impozite și taxe colectate de la cetățeni și nu pot fi folosiți pentru confortul unor persoane care sunt numite pe aceste funcții tocmai pentru a folosi respectivele sume în avantajul comunității“, arată USR Târgu Jiu într-un comunicat.

Useriștii amintesc de mijloacele de transport vechi din dotarea Transloc, de oamenii care s-au plâns că plouă în troleibuze.

„In cazul in care conducerea Transloc S.A. nu renunta la demersul achizitiei de autoturisme, hotararea de Consiliu Local va fi atacata atat prin sesizare la Institutia Prefectului Judetului Gorj, cat si in contencios administrativ la instanta de judecata“, a mai menționat sursa citată.

USR Targu Jiu solicita Primariei Municipiului Targu Jiu publicarea in avans a proiectelor de hotarari pe site-ul insitutiei si transmiterea live a sedintelor Consiliului Local. Menționăm că de regulă proiectele sunt puse pe site cu câteva zile înainte de ședință, iar ședințele sunt transmise live.

Vizualizări: 2,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: