Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii din PSD Gorj, la parlament în ziua moțiunii

Un grup format din 20 de tineri, membri ai TSD Gorj, au vizitat, marți, Palatul Parlamentului, fiind a doua deplasare la București pe parcursul unei luni. Delegația de la Gorj a fost însoțită de președintele TSD Gorj, Marius Cuțitoiu.

Pe lângă vizitarea celor mai importante obiective ale clădirii, tinerii au participat la discuții și cu parlamentarii PSD Gorj.

„Este important ca tinerii din PSD să cunoască structurile centrale de conducere ale țării. Contactul cu Palatul Parlamentului este impresionant, cel puțin datorită arhitecturii sale, dar mai ales ca însemnătate. TSD Gorj are tot sprijinul seniorilor și datorită parlamentarilor PSD au fost posibile aceste acțiuni. Ne dorim să abordăm și Parlamentul European, atunci când situația pandemică ne va permite acest gen de deplasări”, a declarat Marius Cuțitoiu, președintele TSD Gorj.

Vizita a fost chiar în ziua în care parlamentul a discutat moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: