Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Weber vrea să știe cine minte: premierul sau ministrul Cseke Attila

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației a informat primăriile, printr-o scrisoare, că au fost epuizate fondurile din PNDL pentru anul în curs. Ulterior, premierul Cîțu a spus că nu este chiar așa.

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, spune că este extrem de grav să sistezi finanțările în sezonul în care constructorii pot lucra. “În timp ce premierul Florin Cîţu este în campanie electorală pentru șefia PNL și se laudă că toate investițiile care sunt în derulare prin PNDL vor merge mai departe, că facturile vor fi plătite, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației îl contrazice informând primăriile, printr-o scrisoare, că au fost „EPUIZATE” fondurile din PNDL, pentru anul în curs.

Deși vara este cel mai bun sezon pentru construcții, ministerul recomandă „SISTAREA” lucrărilor. Asta înseamnă încă un an pierdut și multe firme care vor fi băgate în faliment. De fapt, această scrisoare transmisă UAT-urilor, prin care acestora li se comunică faptul că creditele bugetare alocate au fost epuizate, demonstrează incompetența acestei guvernări și modul neprofesionist în care a fost construit bugetul”, a transmis pe pagina de socializare președintele PSD Gorj.

Deputatul Mihai Weber se întreabă cine minte, premierul sau ministrul? “Deci, cine minte? Ministrul Dezvoltării, atunci când anunță primarii că s-au epuizat fondurile, sau premierul Cîțu, când afirmă că fondurile vor fi plătite? Este inadmisibil ca premierul să aibă un discurs public total diferit față de ministrul care gestionează aceste fonduri”, a concluzionat parlamentarul de Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: