Șefa CAS Gorj, notă mică la interviu

S-a încheiat și concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Postul a fost ocupat de economista Carmen Amalia Făgaș, membru USR Gorj.

Aceasta a obținut 90 de puncte la proba scrisă, însă la interviu a fost notată doar cu 75 de puncte. A fost a treia cea mai mică notă din concurs, la această probă, baremul minim de promovare fiind de 70 de puncte.

În cadrul interviului, susținut la sediul CNAS București, candidații au prezentat proiectul de management al instituției și au răspuns întrebărilor adresate de membrii comisiei de concurs.

Cu un punctaj total de 82,50 de puncte, Făgaș preia șefia celei mai importante instituții deconcentrate din județ din punct de vedere al bugetului de care dispune.

„Bugetul Casei Județene de Sănătate este mai mare decât cel al Consiliului Județean. E o responsabilitate foarte mare. (...) Se duce lumea la concurs. Dacă e membru USR e o bucurie foarte mare, dacă nu, important este ca acele instituții să funcționeze, iar concursul să fie unul corect”, spunea Radu Miruță, președintele USR Gorj, după ce au apărut critici în presă în legătură cu acest concurs cu miză.

De menționat că șefii CAS sunt cei care decid decontările de sume de la bugetul de asigurări către spitalele de stat și private  și în ce condiții se fac decontările.

Rezultatele AICI.

Vizualizări: 2,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: