Noul obiectiv al Pandurii: evitarea retrogradării!

Obiectivul CS Pandurii nu mai este calificarea în play-off, ci evitarea retrogradării. Afirmaţia a fost făcută de antrenorul secund Marian Dinu. La meciul cu Timişoara, antrenorii au pregătit primul 11, dar nu se ştie dacă lucrurile vor rămâne aşa, mai spune acesta. Între timp, administratorii clubului au şi ei un obiectiv: evitarea falimentului.

Secundul Marian Dinu a declarat că performanţa Pandurii, în situaţia actuală, este evitarea retrogradării. Pandurii a fost învinsă în ultimele partide. „Obiectivul echipei până la terminarea campionatului este unul singur: evitarea retrogradării. Ar fi o performanţă îndeplinirea acestui obiectiv. Sunt jucători care... nu ştim nici dacă participă la meciul de vineri“, a spus Dinu.

Jucătorul Adelin Pârcălabu a declarat că lotul pentru următorul meci, cel cu Timişoara, este „slăbuţ“. „Din punctul meu de vedere, meciul cu Timişoara va fi unul foarte greu. Avem un lot slăbuţ, mulţi jucători se antrenează separat, mulţi de la echipa a doua, mulţi debutanţi. Sper să facem totuşi un meci bun“, a spus Pârcălabu.

Mai mulţi jucători vor să rezilieze contractul cu Pandurii după ce administratorii clubului au decis că nu le pot oferi salarii mai mari de o mie de euro.

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: