Noul prefect Paraschivu a depus jurământul

Noul prefect, Gheorghe Paraschivu, a depus vineri jurământul în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu. La ceremonie a participat şi Viorel Dosaru, subsecretar de stat în Ministerul de Interne, fostul şef al IPJ Prahova, numit la rândul său în funcţie de către premierul Cioloş, înainte cu trei zile de învestirea lui Paraschivu.

Noul prefect, Gheorghe Paraschivu, crede că experienţa sa de 20 de ani, ca funcţionar public, l-a recomandat pentru a fi desemnat reprezentantul guvernului în judeţul Gorj. „Este o onoare să fiu reprezentantul guvernului în teritoriu, este o funcţie cu responsabilitate ridicată. Experienţa pe care am dobândit-o în perioada de 20 de ani, de când sunt funcţionar public, cred că îmi va ajuta în ducerea la bun sfârşit a acestui mandat. Prioritatea este cetăţeanul. Funcţia de prefect presupune ca toate instituţiile publice din judeţ să acţioneze în aşa fel încât cetăţeanul să fie pe primul loc”, a declarat Gheorghe Paraschivu. Acesta spune că va face o evaluare a activităţii Instituţiei Prefectului. „Nu m-am gândit la nici o schimbare, voi face o evaluare a activităţii Instituţiei Prefectului, voi prelua toate atribuţiile acestei funcţii. Este o activitate care presupune multă muncă, mult profesionalism, dar sunt convins că voi face faţă acestei funcţii. Îmi doresc ca şi relaţia cu mass-media să fie foarte bună pentru că Instituţia Prefectului trebuie să fie o instituţie transparentă şi fără sprijinul mass-mediei nu se pot duce la îndeplinire toate acţiunile Guvernului”, a precizat Paraschivu.

PLECARE

Începând de luni, fostul prefect Alin Văcaru va lucra în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, unde a fost angajat cu o săptămână înainte de a fi numit prefect. „Mă voi întoarce la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Am lucrat acolo 8 zile, după care am venit prefect. Luni voi fi la ANRP, sunt funcţionar public şi vreau să rămân funcţionar public. Voi veni acasă în fiecare week-end”, a declarat Alin Văcaru.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: