Novanc: Am venit să facem performanţă

Marius Novanc a declarat aseară, la prezentarea oficială, că a venit la Târgu Jiu în special datorită prezenţei lui Vasile Stângă la echipă. „O contribuţie importantă la venirea mea aici o are domnul Vasile Stângă, am mai lucrat cu dânsul la Steaua şi la Naţională. Sper ca anul viitor să ne batem la titlu, eu asta doresc mereu şi sper ca împreună să ducem Târgu Jiul acolo sus, pe locul I! Când spui Vasile Stângă, spui performanţă! A fost o decizie grea pentru mine să vin de la Steaua la Energia, Steaua e un brand, dar în condiţiile în care acolo nu se mai vrea performanţă a trebuit oarecum să mă reorientez”.

Novanc e convins că Energia poate ocupa locul I în clasament mizând pe motivaţia jucătorilor: „Cred că Energia poate câştiga campionatul, de asta am venit aici, am venit cu drag să facem performanţă. Nu pot spune ce şanse sunt dar dorinţa există şi avem toată motivaţia”.

Cel de-al doilea ex-stelist şi jucător al Naţionalei care a semnat cu Energia, Andrei Savenco crede că venirea sa la Pandurii e un pas înainte: „Pentru mine pot să zic că a fost un pas înainte, pentru că am venit la o echipă care a fost în clasament în faţa Stelei”.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: