Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nu a putut da Bac-ul pentru că nu are buletin

Situație neplăcută pentru o absolventă de liceu din județul Gorj. Fata nu a putut susține examenul de Bacalaureat, pentru că nu are carte de identitate.

Tânăra locuiește de patru ani la bunicii materni din Târgu Jiu, părinții fiind despărțiți. Nu este clar de ce mama nu s-a interesat să îi facă acte fetei. Tatăl a cerut instanței din Târgu Cărbunești emiterea unei ordonanțe președințiale pentru stabilirea domiciliului fetei la el, la Săulești, ca să îi poată face actul de identitate, dar cererea nu a putut fi judecată pentru că nu s-a adresat instaței care avea competență în acest sens.

Cererea a fost înregistrată pe 20 iulie, dar instanța din Târgu Cărbunești a declinat soluționarea cauzei abia pe 26 august, instanța competentă fiind cea de la Târgu Jiu. Între timp însă a început și a doua sesiune a examenului de bacalaureat, astfel că tânăra va mai putea susține examenul abia anul viitor. (A.A.)

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: