„Nu cred în fraudarea alegerilor”

Doar pesediştii susţin că alegerile ar fi fost fraudate în Gorj. Liberalul Gheorghe Orzan a declarat că alegerile au fost corecte din punctul de vedere al PNL. „Sunt cel puţin şapte oameni într-o secţie de votare. Presupunând că unul sau doi ar vrea să facă ceva, nu poate de ceilalţi. Eu am încredere în oamenii pe care i-a avut PNL în secţiile de votare, aceştia au fost instruiţi şi sunt sigur că nu au fost fraude. Cel mai corect ar fi acum să recunoaştem rezultatul alegerilor şi să mergem mai departe”.

Ion Fugaru, preşedintele PRM Gorj, a spus că dacă alegerile ar fi fost fraudate, acest fapt trebuia semnalat în ziua votării sau măcar în momentul anunţării exit-poll-ului. „Când au crezut că au câştigat alegerile au ţopăit de bucurie, iar când au văzut că de fapt le-au pierdut, s-au gândit să spună că sunt fraudate”.

Fugaru spune că pesediştii s-au manifestat exagerat la aflarea unui rezultat totuşi strâns: „Nu am înţeles acea ţopăială, cu declaraţiile alea de film, Mihaela dragostea mea, mamă dă drumul la televizor să mă vezi preşedinte, tată din ceruri nu ştiu ce. Nu a fost un comportament de preşedinte, ci încă una din gafele din cauza cărora Geoană a şi pierdut alegerile, indiferent câte partide şi câte televiziuni l-au susţinut”.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: