„Nu m-am bucurat pentru debut, fiincă că echipa a pierdut!”

Jucătorul tranferat recent de Pandurii Târgu Jiu de la UTA, Florin Hidişan, a debutat la Pandurii în jocul cu Dinamo din prima etapă. După ce a stat departe de teren timp de mai multe luni, Hidişan a avut ocazia să joace cu Pandurii contra uneia din formaţiile care l-au dorit în campionatul precedent, mijlocaşul fiind dorit la un moment dat de jumătate de formaţiile din Liga I. Acesta spune că s-a bucurat de debut dar nu deplin cum ar fi vrut pentru că  şi-ar fi dorit ca revenirea sa coincidă şi cu victoria echipei.

Reporter: Ai debutat la meciul cu Dinamo pentru Pandurii, cum a fost revenirea ta pe teren după o perioadă atât de mare de pauză?

Florin Hidişan: Am revenit după mai bine de o jumătate de an de când am jucat ultima dată. M-am bucurat foarte mult că pot să simt din nou gazonul, că pot să simt din nou mingea şi să simt din nou fotbalul. E un sentinment foarte plăcut pe care nu poţi să-l descrii în cuvinte decât dacă ai jucat fotbal. E plăcut să revii dar în momentul în care echipa nu câştigă ştii cum e, nu poţi să te bucuri deplin. Iar eu n-am putut să mă bucur prea mult pentru mine pentru că echipa a pierdut contra celor de la Dinamo.

Rep.: Cu noii colegi cum te-ai înţeles, ai avut timp să-i cunoşti să te integrezi în lot?

F.H.: În momentul de faţă eu încerc să mă adaptez cât mai repede la tot, nu sunt probleme din punctul meu de vedere. Şi ştii cum e cu limba fotbalului, e aceeaşi deci nu contează că unii mai sunt străini în lot. Nu vor fi probleme şi totul va intra în normal în cel mai scurt timp.

Rep.: Te aştepati să intri la acest joc, să debutezi chiar la primul meci oficial?

F.H.: Păi, ce să zic,  eu pentru asta m-am pregătit, penrtu asta am venit aici şi pentru asta mă pregătesc în fiecare zi aici. Mereu îmi doresc să joc şi să o fac cât mai bine pentru ca echipa să aibă rezultate bune. Vreau să ajut şi eu prin jocul meu şi prin randamentul pe care îl dau. Sper ca Pandurii să aibă rezultat bune de acum înainte. Am vorbit şi cu nea Sorin şi mi-a spus că uşor, uşor va începe să mă folosească şi să am grijă să mă pregătesc pentru a ajunge la nivelul echipei. Eu îmi dau silinţa pentru că asta îmi doresc cel mai mult, la fiecare antrenament şi la fiecar meci obiectivul meu e să dau totul pe teren.

Rep.: De pe teren cum ai simţit meciul cu Dinamo, se putea mai mult?

F.H.: Sigur ştim prea bine că atunci când joci cu echipele mari există presiune. Problema a fost că s-a luat gol foarte repede şi în momentul când porneşti din minutul unu cu un scor de 1-0 practic situaţia devine destul de grea. A venit apoi şi golul doi şi situaţia s-a complicat şi mai mult. Au intrat cu un avantaj de 2 goluri la pauză şi chiar dacă noi ne-am dorit să revenim nu s-a mai putut, a fost destul de greu pentru că am avut destul de puţine reuşite. Dar în repriza a doua am avut o perioadă bună de timp în care am pasat şi am intrat în combinaţii, ne-am apropiat de poarta lor şi su fost şi câteva şuturi. Am fi putut să punem ceva probleme dar cred eu că pentru cu un meci cu Dinamo e prea puţin.

Rep.: Cum vezi jocul echipei Pandurii mai departe, după acest meci?

F.H.: Acum va trebui să strângem răndurile, capul sus pentru că ne aşteaptă un retur foarte greu. La fiecare meci trebuie să încercăm să dăm totul la fiecare meci şi să scoatem rezultate cât mai bune pentru că, la noi fiecare punct contează şi nu trebuie să facem paşi greşiţi acasă. Ne aşteaptă etape foarte grele din care sperăm să ieşim cu bine şi la final să fim bucuroşi cu toţii. 

Rep.: Faptul că ai jucat cu mai multă ambiţie s-a datorat faptului că ai intrat mai proaspăt în repriza a doua sau pentru că ţi-a lipsit atât fde mult terenul?

F.H.: Nu în nici un caz problema nu se pune aşa. În momentul când intri pe teren, fie că esşti jucător titular de la început, fie că intri ca rezervă, cred că trebuie să dai totul pe teren, atâta cât poţi. Şi trebuie să se vadă că îţi doreşti acest lucru prin atitudine. Dacă ai atitudine şi gândeşti pozitiv şi îţi doreşti foarte mult acest lucru, cred că se poate să-ţi reuşească şi să fi şi apreciat pentru asta. Eu cred căatitudinea şi mentalitatea în gândire sunt foarte importante.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: