„Nu pleacă nimeni de la Pandurii !”

Condescu e decis să păstreze toţi jucătorii dacă Pandurii prind locul de Europa League. Cel puţin pentru tururile preliminare care vor avea loc în această vară, Nistor sau Viera au şanse mari să rămână.

Pandurii nu ştiu însă dacă-i pot păstra pe Răduţ şi Nicoară. Primul e împrumutat de la Steaua iar al doilea de la CFR Cluj şi se vor întoarce la echipele lor.

Nu vând nimic ?

Pandurii au jucat derby-ul de Europa aseară târziu cu Astra. Chiar şi în cazul unui eşec, gorjenii au rămas în cărţile europene şi au nevoie de o victorie a celor de la Petrolul în finala Cupei cu CFR Cluj. Şeful pandurilor, Marin Condescu şi-a făcut deja planul pentru ca echipa lui să nu se facă de râs în preliminariile Europa League. „Dacă prindem loc de UEFA, nu pleacă nimeni de la Pandurii. Răduţ are într-adevăr o situaţie...am vorbit cu domnul Becali, dar se întoarce de la o zi la alta. A zis că rămâne la noi, apoi că îl vrea înapoi. Singura ofertă concretă o avem pentru Nistor şi pentru Vlad...dacă joacă fotbal. Dacă joacă cum au jucat de când au auzit că sunt urmăriţi, rămân la Pandurii sau poate nu mai au nici aici loc! Oferta e de la Malaga prin intermediul fostului nostru jucător, Arrieta”, spune Condescu. Acesta speră să-i convingă pe Nistor sau Viera să rămână la Pandurii cel puţin pentru primele 2 tururi preliminare pentru ca echipa să reprezinte cu cinste România în cupele europene.

Vin 4 de la Zvonko şi cei împrumutaţi

La fel ca în ultimii ani, pandurii nu vor investi sume mari în transferuri. Condescu a discutat deja cu amicul sârb Zvonko Milojkovic iar acesta din urmă s-a angajat că aduce 4 jucători de valoare la Tg-Jiu. În plus, gorjenii au de gând să organizeze un aşa zis trial cu toţi jucătorii pe care i-au avut împrumutaţi pe la alte echipe în acest sezon. Meciul de verificare ar putea avea loc undeva în jurul datei de 10 iunie iar Pustai va hotărî pe cine va opri în lot. „Facem o selecţie, 4 jucători pe posturile deficitare deja îi avem negociaţi, de la portar până la atacant, coloana vertebrală, portar, fundaş central dacă pleacă sau nu Viera...în afară de cei care-i vom opri din cei pe care-i avem, Buleică de la U Cluj, peste tot pe unde avem”, mai spune Condescu. Pustai îi poate vedea astfel la lucru pe Tătaru sau Brata de la Severin, pe Voinea, golgeterul celor de la Damila Măciuca, Buleică de la U Cluj sau Ciucur de la Iaşi.

„Din vară mă voi întoarce la Steaua, mai am contract.  Dacă mă voi pregăti bine şi voi avea şanse, cred că voi juca la Steaua.”           Mihai Răduţ, Pandurii

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: