Nu și-au plătit gunoiul de 2 milioane de lei

Târgujienii produc zilnic tone de gunoi, dar uită să-şi plătească ridicarea acestuia. Aşa se face că mai multe asociaţii de proprietari au datorii de peste două milioane de lei, către societatea de salubrizare a municipiului. Aceste asociații au fost acționate în  instanță de către firma de salubrizare a orașului.

  

Asociațiile de proprietari din muncipiul Târgu Jiu care refuză să-și achite datoriile au fost sancționate în instanță pentru recuperarea datoriilor. Restanțele sunt de ordinul milioanelor și datează de mai bine de trei ani. Este și cazul Asociației Nr. 12, din zona Plopilor, care de trei ani și jumătate nu și-a mai achitat datoriile către firma de salubrizare. ”La această asociație este o doamnă care efectiv, de trei ani jumate, ne sfidează. Urmează să mergem în zona respectivă să convocăm oamenii pentru a face o ședință, să vedem exact numărul de oameni pe care-i declară, să vedem motivul pentru care respectiva nu vrea să plătească pentru firma de salubrizare. De fiecare dată când merge fata noastră, această doamnă îi râde în nas. Spune că nu are bani dar sunt trei ani și jumătate”, a spus Luis Popa, directorul Polaris M Holding.

Reprezentanții Polaris au fost nevoiți să îi acționeze în instanța pe rău-platnici. ”Avem de recuperat mai bine de două milioane de lei, poate pare o sumă mare, poate pare o sumă mică dar pentru noi această sumă contează pentru că avem angajați, avem furnizori care trebuie plătiți și în același timp avem foarte multe solicitări să facem acele platforme subterane, acel proiect care a prins foarte bine. Noi putem face aceste investiții doar cu recuperarea datoriilor”, a spus Luis Popa, director Polaris. Firma de salubrizare a obținut dreptul de recuperare a datoriilor în instanță și față de alte asociații, care în prezent se afla în proces de executare silită.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: