Nu vor să facă spectacol la matineu

Cârţu crede că programarea următoarelor trei meciuri e bună pentru echipa sa care altă dată nu a profitat de unele programări avantajoase: „Programarea e bună dar nu ştiu ce să spun. Au mai fost momente din astea când odihneam nişte jucători pentru meciul de cupă şi pe urmă am dat chix la meciul din campionat. Nu se ştie ce va fi şi dacă ne ajută”, a spus sceptic antrenorul pandurilor care şi-a amintit de episoade triste în care programarea era bună dar echipa nu a câştigat.

Tehnicianul a comparat meciurile care urmează cu o sesiune de examene şi meciurile se vor lua în ordinea în care sunt programate: „Suntem ca la o sesiune de examene, a trecut unul şi acum învăţăm pentru al doilea. Cel cu Iaşiul este al treilea şi avem timp după cel cu Bistriţa să ne gândim la următorul. Orice rezultat pozitiv sar însemna o notă de trecere la partida cu Bistriţa, la examene e bun uneori şi cinciul. Important e ca meciul acela să-l gândim foarte bine şi să facem un rezultat care să ne menţină cu speranţa de a ne salva, poate fi şi victorie şi un meci egal. Dar deocamdată e meciul cu Bistriţa care ne preocupă mai mult acum decât cel cu Iaşiul”.

Cârţu spune că nu mai e interesat acum, când retrogradarea bate la uşă, de spectacol sau de modul în care echipa sa înscrie pentru că în caz contrar Pandurii ar putea face spectacol sezonul viitor la matineu: „Avantaj era dacă aveam situaţia de anul trecut, acum asta e situaţia, trebuie să ne adaptăm la ea şi să facem tot posibilul să trecem de acest impas, să rămânem în Liga I. Mai puţin mă interesează cum e dat golul, important e să intre şi să ne aducă trei puncte. Trebuie să fim realişti, chiar dacă e o gândire mai mercantilă, trebuie să avem o anumită precauţie. Cum toată lumea vorbeşte acum de spectacol, noi trebuie să arătăm o anumită zgârcenie că degeaba facem spectacol dacă o să fim obligaţi la anul să facem spectacol de la ora 11:00. Cum-necum trebuie să evităm retrogradarea şi să fim deasupra liniei acelea periculoase”.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: