Pandurii va omologa joi stadionul fără nume din Târgu Jiu

Clubul Pandurii Târgu Jiu va omologa joi stadionul din municipiu, făcând demersuri în acest sens la Federaţia Română de Fotbal, pentru a fi trimişi specialiştii care se ocupă de omologări. În calitate de proprietar al stadionului, Primăria Târgu Jiu va pune la dispoziţie documentele prevăzute prin regulamentele FRF şi va avea un reprezentant la omologare. 

Stadionul din Târgu Jiu va fi omologat joi după-amiază, când sunt aşteptaţi reprezentanţii FRF cu atribuţii pentru omologarea stadioanelor, dar şi o comisie de omologare alcătuită din membri ai instituţiilor abilitate şi reprezentanţi ai clubului Pandurii, dar şi ai Primăriei Târgu Jiu. „Joi, reprezentanţii FRF se vor deplasa la Târgu Jiu pentru a omologa stadionul pentru meciuri de Liga 2. Noi am pregătit toate documentele şi îi aşteptăm ca să putem primi şi omologarea noului  stadion”, a  precizat primarul Marcel Romanescu.

Deocamdată, stadionul, care s-a numit Tudor Vladimirescu înainte de a fi demolat, nu mai are nume, marţi fiind montat în faţa sa un panou imens pe care nu este trecut numele noului stadion, ci doar „Complex Sportiv - Stadion de fotbal”.

În urmă cu trei ani, când lucrările la noua arenă erau finalizate, dar nu avea utilităţi şi nu putea fi inaugurată, constructorii care au montat scaunele în interiorul stadionului au scris cu scaune albe, montate printre cele albastre din tribune, numele echipei  PANDURII,  la tribuna a doua. După ce fotografiile cu tribuna au devenit publice, reprezentanţii PSD au cerut CNI să scoată numele echipei din tribune, deşi atât echipa de fotbal care a jucat pe vechiul stadion timp de zeci de  ani, dar şi clubul departamental al MTS, cel care a deţinut foarte mulţi ani stadionul în administrare, poartă acest nume de Pandurii.

Galerie foto



Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: