O bătrână de 75 de ani a fost desfigurată de fiul ei

O bătrână din Roşia de Amaradia a ajuns duminică seara în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de fiul său. Se pare că aburii alcoolului i-au luat minţile şi fără să stea prea mult pe gânduri şi-a luat mama la bătaie. În cele din urmă, bătrâna a fost transportată la Secţia de Neurochirurgie Craiova.

Maria Duliga are 75 de ani şi este din Roşia de Amaradia. Femeia locuia în casă cu fiul ei de 53 de ani şi până duminică seara relaţiile dintre cei doi erau relativ bune. Copilul bătrânei a băut în seara respectivă în exces iar la un moment dat prezenţa mamei în casă l-a deranjat şi s-au luat la ceartă. Fără să se gândească prea mult la cea care i-a dat viaţă, omul a început să o lovească cu bestialitate. Bătrâna a ajuns în cele din urmă la Spitalul Judeţean de Urgenţă desfigurată de la loviturile primite. „Am primit o bătrână bătută cu bestialitate de fiul ei. Ea are multiple traumatisme cranio-faciale pentru că aceasta a fost zona în care fiul şi-a lovit mama. Noi am luat hotărârea să o trimitem la un spital din Craiova, la secţia de neurochirurgie”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Poliţiştii din comuna Roşia de Amaradia au dat imediat  de urma fiului bătăuş, acesta fiind cunoscut cu probleme psihice. „Poliţiştii din comună l-au identificat imediat pe agresor şi au stabilit faptul că acesta este cunoscut cu probleme psihice care se accentuează atunci când acesta consumă băuturi alcoolice”. El a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: