O bătrână, în stare gravă în urma unui scandal

O femeie de 77 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovită în timpul unui scandal. Se pare că totul a plecat de la animale şi cearta dintre doi proprietari a degenerat. De la ţipete s-a ajuns la lovituri. Bătrâna se zbate între viaţă şi moarte, iar poliţia încearcă să afle ce s-a întâmplat şi cine a lovit-o pe femeie.

Zenobia Giugelea are 77 de ani şi a ajuns la spital în stare gravă. Sâmbătă seara a fost cu vitele la păşunat pe izlaz. Acolo animalele femeii s-au amestecat cu altele şi de aici a pornit scandalul. Se pare că iniţial fiul acesteia şi cu celălalt proprietar s-au luat la ceartă şi s-au lovit, iar femeia a fost şi ea lovită. „Ea se întorcea cu vitele acasă. I s-au împreunat cu ale altui proprietar şi s-au luat la ceartă. Nu e prima dată când se întâmplă asta. S-au mai certat, s-au mai bătut, dar acum i-a dat nu ştiu cu ce în cap şi a lăsat-o lată. A luat-o salvarea dar nu cred că mai scapă. Băiatul care a lovit-o are 26 de ani şi are grijă de vitele unui om. El a fost cel care a lovit-o. Ar trebui arestat pentru că e foarte violent”, spune fiul femeii.

Femeia a ajuns iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, şi pentru că starea ei era critică s-a decis transferul ei la Craiova. „Am primit o pacientă, victima unei agresiuni. Un traumatism la nivelul capului. Starea ei este foarte gravă şi am trimis-o la Craiova. Pronosticul este rezervat”, a declarat Maddy Huzu, medic UPU.

La spital a ajuns şi celălalt proprietar cu care bătrâna s-a certat. Acesta recunoaşte că a fost un conflict, dar nu că a lovit-o el, ci chiar fiul ei. „Ne-a luat la ceartă că s-au împreunat vitele. Copilul ei a venit şi a dat în mine. Eu am vrut să mă apăr să nu mă mai lovească şi i-a dat lui maică-sa cu ţeava în cap. Nu eu am lovit-o ci copilul ei care m-a bătut şi pe mine”, spune omul.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: