O cabană din Polovragi e tot mai populară printre turiști

O cabană inedită din stațiunea turistică Polovragi e tot mai populară printre turiștii care vor să aibă parte de o vacanță liniștită și tradițională. E situată la doi kilometri de Cheile Oltețului și de Mănăstirea Polovragi.

Antreprenorii care au investit în turism sunt tineri care au pariat pe frumusețea zonei și s-au inspirat din legendele locului și când a venit timpul să-i aleagă un nume pensiunii. Așa au ales Polovraga.

“În inima comunei Polovragi, într-o zonă tare liniștită și fără vecini, se află ascunsă o bijuterie a turismului rural românesc - Cabana Polovraga. Situată la doar 2 km distanță de Cheile Oltețului și de Mănăstirea Polovragi, această cabană îți oferă o oază de relaxare și liniște departe de agitația orașului. Cabană dispune de 3 camere spațioase și 2 băi, pentru a-ți oferi confortul necesar în timpul șederii tale. De asemenea, vei avea acces la un living primitor, unde te poți relaxa în compania unei cărți bune sau a unei discuții plăcute cu prietenii și familia. Bucătăria complet utilată îți permite să pregătești mâncăruri delicioase, iar cei mici se pot bucura de o cameră de joacă special amenajată pentru ei”, se arată în descrierea unității de cazare.

Cu o curte de 5200 mp, cabana oferă spațiu generos relaxare în aer liber. De asemenea, un ciubăr cu apă fierbinte e la dispoziția clienților. 

Galerie foto





Vizualizări: 7,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: