O familie de romi acuză: „Coco Păun a luat casa pe camătă“

Scandal de proporţii în apropiere de restaurantul Dasiana, implicat fiind şi interlopul Coco Păun. De această dată Păun nu este acuzat ci acuzator. Ajutat de jandarmi, Coco Păun a scos afară din casă o familie de ţigani. Familia Mihai, cea care a rămas fără casă, spune că nenorocirea a început în 2003 când au luat cu camătă de la Coco Păun o sută de milioane girând cu casa. Rămaşi fără acoperiş deasupra capului, ţiganii spun că au fost înşelaţi. Mai mult, aceştia ameninţă că vor da foc locuinţei lui Coco Păun. În toată povestea Coco Păun pare să fie acoperit pentru că are acte privind tranzacţia.

Interlopul Coco Păun apare din nou în atenţia presei, în urma unui scandal între el şi o familie de romi. Păun a venit la poarta ţiganilor cu jandarmi şi cu un ordin judecătoresc. Romii au înnebunit când au văzut că le ia toate bunurile din casă. Până să fie amendaţi şi luaţi la secţie, aceştia au oferit un circ pe cinste.

Coco Păun: O să modernizez casa, dar întâi deratizez

Deşi este cunoscut pentru afacerile murdare în care a fost implicat, Coco Păun spune că are acte pe casa romilor, pentru că nu şi-a recuperat banii pe care i-a împrumutat ţiganilor. „Acum este casa mea. Nu am furat-o, am acte legale pe ea şi nu are nimeni ce să zică. Am început să fac gardul şi voi continua să modernizez pe aici, o să şi deratizez pentru că este o mizerie cruntă. Eu cred că familia Mihai se va potoli, dar după câteva zile de scandal. Orice minune ţine 3 zile“, a declarat Coco Păun. Romii au însă o altă variantă. Spun că i-au înapoiat banii de cinci ori până acum.

„Îi vom da foc la casă“

Pentru că acum vila a intrat în posesia lui Păun, acesta a început deja să o renoveze, lucru care i-a scos pe ţigani în stradă. “Nu îl vom lăsa să stea în casa noastră, ne-a păcălit. I-am dat bani o grămadă, am plătit de cinci ori datoria, ne-a cerut şi peste 100 de bucăţi de galbeni, acum a venit aici, unde am muncit o viaţă întreagă, dar nu va avea linişte cu noi. A luat casa pe camătă. Îi vom da foc la casă“, ameninţa unul dintre membrii familiei Mihai. „De ştiu că fac puşcărie, după ce ia tot din casă pun benzină şi o ard. E munca mea. Nu pot să văd cum hoţul asta îşi bate joc de noi. L-a minţit pe copilul meu şi l-a pus să semneze un act pe care nu l-a citit şi acuma îi ia casa”, mai spune tatăl proprietarului. La tot acest circ au asistat şi vecinii care spun că se bucură că familia Mihai nu va mai sta cu ei pe stradă, pentru că îi terorizau. “Noi ne bucurăm că nu vor mai locui aici, pentru că ne terorizau, ne certam toată ziua cu ei“, a declarat un vecin. 

Coco Păun, fost „client“ al puşcăriei

Zeci de poliţişti şi jandarmi i-au păzit pe rromi pentru a evita un scandal de propoţii. Ţiganii au ieşit în stradă două zile la rând, oamenii legii i-au potolit după ce i-au cărat la secţie. Mascaţii au săltat patru romi scandalagii şi i-au dus la secţie pentru declaraţii. Coco Păun este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă, după ce în urmă cu aproximativ 10 ani a fost implicat într-un scandal de stradă cu un alt clan interlop, cel al lui Gelu Livezeanu. La acea perioadă aceştia au fost judecaţi şi condamnaţi la ani buni de închisoare.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: