Căutată de o sută de poliţişti şi jandarmi

O femeie cu probleme psihice din comuna Borăscu a pus pe jar aproximativ o sută de poliţişti şi jandarmi. Fiica acesteia i-a anunţat acum două zile de dispariţie, iar de atunci oamenii legii au căutat neîncetat toată zona pentru a dat de urma femeii. Ea a fost găsită ieri într-o pădure la câţiva kilometri distanţă de locuinţă, legată la mâini. După ce le va explica oamenilor legii exact ce s-a întâmplat, femeia va fi internată în Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Ioana Duţă are 51 de ani şi este din comuna Borăscu. Ea a plecat miercuri de acasă în jurul prânzului cu caprele la câmp şi nu a mai venit acasă. Fiica ei s-a speriat şi a anunţat imediat poliţia. Aproximativ o sută de poliţişti şi jandarmi ajutaţi de localnici au căutat-o pe femeie peste tot şi ieri au găsit-o legată la mâini în mijlocul unei păduri, la şapte kilometri de casă. „O tânără din Borăscu a anunţat poliţia din comună cu privire la faptul că mama ei a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Zeci de poliţişti şi jandarmi, ajutaţi şi de localnici au scotocit toată zona pentru a da de urma femeii. Ea a fost găsită într-o pădure aproape de Strehaia. Acum se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care femeia a dispărut şi mai ales cum a ajuns în pădure la şapte kilometri distanţă de locuinţă”, a spus Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii ia în calcul varianta ca femeia să se fi legat singură, pentru că ea a sunat la 112 să spună că este legată, deşi a declarat la un moment dat că doi tineri au făcut asta.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia are probleme psihice şi a mai fost internată la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Drama femeia a început în urmă cu câţiva ani când se pare că aceasta ar fi fost ameninţată de cineva că dacă nu îi va da bani o va lega şi îi va omorî copiii. De atunci femeii i s-a declanşat boala.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: