O firmă din Giurgiu va plomba drumul de la Sadu

Gropile de pe Drumul Naţional (DN) 66 vor fi plombate de către o firmă din Giurgiu. Lucrările vor fi demarate în aceste zile, iar autorităţile promit un drum practicabil pe timpul iernii.

O firmă din Giurgiu va plomba gropile mari de pe Drumul Naţional (DN) 66, Rovinari - Bumbeşti Jiu. Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj spune că lucrările vor fi demarate în aceste zile, urmând a fi reabilitată temporar doar o suprafaţă de 11 km, din totalul de 35 de km. “Firma din Giurgiu a fost chemată la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova pentru a semna contractul ce priveşte plombarea DN 66. În situaţia trimisă ministerului am estimat o suprafaţă de 77.000 mp de gropi, aproximativ 11 din cei 35 de km ce ar trebui reabilitaţi. Întrucât nu mai este timp suficient pentru repararea întregului tronson, vom plomba în primul rând doar gropile mari pentru ca drumul să poată deveni practicabil pe timpul iernii”, a declarat Ion Dina, directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj. 

SOLICITARE

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a solicitat, în urmă cu aproximativ două luni, includerea DN 66 într-un program de reparaţii. Acest lucru nu a fost posibil din cauza faptului că nu a putut fi reabilitat contractul încheiat cu firma maghiară. “I-am sugerat directorului Dina să se înceapă de la Sadu spre Iezureni”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: