O gorjeancă a vrut să se sinucidă pentru că fiica sa a decedat

O femeie a vrut să-şi pună capăt zilelor pentru că nu a mai putut suporta ideea că şi-a pierdut fiica în urmă cu câteva zile într-un accident de circulaţie. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu după ce a încercat să-şi ia viaţa.

O femeie în vârstă de 50 de ani din comuna Jupâneşti a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa fiind răpusă de durere. În urmă cu câteva zile, gorjeanca şi-a pierdut fiica într-un accident de circulaţie şi nu s-a putut împăca cu ideea că şi-a înmormântat propriul copil. Gorjeanca s-a aruncat în apele Gilortului însă a fost văzută de consătenii ei care au salvat-o şi au cerut ajutorul ambulanţei pentru a o transporta la spital. Femeia le-a explicat medicilor că, de când i-a murit fiica, a mai încercat şi alte metode de suicid însă a dat greş. „Am primit o pacientă depresivă care, pe fondul unei nenorociri şi a problemelor din familie, a încercat să se omoare. Ne-a spus că a mai avut astfel de tentative, a vrut să se arunce în faţa trenului, a luat pastile, a vrut să se spânzure pentru că i-a murit fata într-un accident de circulaţie acum ceva timp. Noi am stabilizat-o din toate punctele de vedere şi am trimis-o la Secţia de Psihiatrie”, a precizat Ramona Oprea, medic la U.P.U.

Din cauza depresiei în care a intrat, după ce a fost stabilizată, femeia a fost transportată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde va primi tratament de specialitate cât timp va sta internată.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: