O noapte în arest după un scandal în bar

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinerea pentru 24 de ore, 2 tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din probatoriul administrat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., cei doi suspecţi, V.C.C., de 22 ani şi F.G., de 34 ani, ambii din municipiul Tg. Jiu, aflându-se într-un bar de pe raza municipiului, au fost implicaţi într-o altercaţie, pe parcursul căreia au agresat un târgujian de 35 de ani, şi au tulburat liniştea şi ordinea publică, precum şi climatul de siguranţă al celorlalţi consumatori.

În data de 4 august, poliţiştii i-au depistat pe suspecţi care se sustrăgeau cercetărilor şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

Având în vedere că din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că cei doi suspecţi au săvârşit fapte prin care s-a produs scandal şi s-a tulburat liniştea publică, pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiuniide ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii i-au introdus pe suspecţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca, astăzi, 5 august a.c., să îi prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: