O nouă trecere de pietoni în Târgu Jiu

O nouă trecere de pietoni va fi amenajată într-o zonă intens circulată din Târgu Jiu. Municipalitatea a început lucrările pentru înfiinţarea unei „zebre” în apropierea Pieţei 9 Mai, pe strada Alexandru Ioan Cuza. Aceasta va fi realizată de la piaţă spre foștii Pompieri. Cea mai apropiată trecere de pietoni era la Liceul Teologic.

Potrivit autorităţilor locale, poliţiștii au solicitat înfiinţarea acestei noi treceri de pietoni. „Ne-a solicitat poliţia judeţeană să facem o trecere de pietoni acolo. Aceasta se realizează în zona de dinainte de intrare pe strada Sublocotenent Gheorghe Bărboi, aproape de intrarea de Piaţa Mică. De la Liceul Teologic până în această zonă nu exista nicio trecere de pietoni. Nu poţi să faci trecere în intersecţia de la Piaţa Mică, pentru că s-ar încurca circulaţia. Vrem să facem lucrările până la începerea anului școlar”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Lucrările sunt efectuate de Primăria Târgu Jiu. Noi treceri de pietoni au fost realizate recent pe străzile Hidrocentralei și Lotrului.

Vizualizări: 3,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: