O victorie, cadou de ziua lui Cârţu

Meciul cu Universitatea Craiova din Cupa României este programat chiar de ziua de naştere a tehnicianului echipei Pandurii care împlineşte azi 53 de ani. Sorin Cârţu preciza la tragerea la sorţi că nu vrea la acest meci o revanşă în faţa Craiovei pentru înfrângerea  din campionat, ci doar un cadou din partea elevilor săi de ziua de naştere: „Nu-mi doresc o revanşă în faţa lor, dar îmi doresc un cadou pentru că se va juca chiar de ziua mea. Au obligaţia băieţii să-mi facă un cadou, pentru că şi eu am făcut destule pentru ei. Şi eu le-am creat avantaje jucătorilor mei de aceea spun că şi ei au acum obligaţia să-mi facă un cadou”.

Şi preşedintele Marin Condescu a precizat că o victorie ar fi un cadou special pentru tehnician: „Un cadou special pentru Sorin Cârţu ar fi calificarea în cupă. Jucătorii sunt cei care trebuie să-i facă surpriza plăcută acum. Poate fi şi o surpriză neplăcută. Dar dacă va fi o victorie în cupă, dublată de o victorie la Constanţa ar fi un cadou frumos”.

Cert este că un cadou mai puţin dorit sau aşteptat este suspendarea pe care tehnicianul o va primi azi din partea Comisiei de disciplină. Fiind recidivist pentru că a mai fost suspendat în urmă cu două etape, Cârţu poate primi chiar trei etape de suspendare, fiind posibil să mai ia loc pe banca echipei doar la meciul din ultima etapă de la Galaţi.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: