O victorie şi un egal pentru Panduri în Antalya

Pandurii au disputat două jocuri amicale în stagiul din Turcia care se va încheia mâine, echipa urmând să revină în cursul serii la Târgu Jiu. Primul amical a fost jucat în compania ocupantei locului opt în Turcia, Antalya Spor, şi  s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În cea de-a doua partidă disputată aseară Pandurii s-au impus cu scorul de 4-0 în jocul cu ocupanta ultimului loc din prima ligă a Turciei. 

Petre Grigoraş a încercat să trimită pe teren toţi jucătorii din lot la primul meci amical cu Antalya, doar şase dintre aceştia antrenându-se separat pe un alt teren. Tehnicianul a declarat că au fost şi aspecte plăcute în jocul echipei dar şi unele negative. „Timpul a fost scurt ca să pot analiza ceva, mai trebuie puţin timp ca să pot să fac o analiză pertinentă faţă de jucători. Au fost şi lucruri bune şi lucruri rele în partida cu Antalya Spor. La unii jucători mă aşteptam mai mult şi poate au dat mai puţin la alţii să fie invers, surprize plăcute, dar sunt probleme pe care vreau să le analizez după o mai lungă perioadă să nu  iau decizii pripite vis-a-vis de evoluţia unui jucător sau de capacitatea lui de a se adapta la ceea ce vreau eu să fac”, a spus tehnicianul pandurilor după primul meci disputat la o zi după ce Pandurii au ajuns în Antalya.

Pregătirea echipei a decurs foarte bine în stagiul din Turcia, vremea fiind foarte bună, peste 25 şi chiar 30 de grade şi fără precipitaţii. Programul din cele trei zile scurse din acest stagiu a inclus patru antrenamente şi două jocuri amicale pe terenurile de la Mardan Palace.

Ghindeanu a ieşit bătut de pe teren

Cel de-al doilea meci a fost programat aseară, în nocturnă, cu Kasimpaşa Spor, meciul fiind câştigat de Pandurii cu scorul de 4-0.  „Pregătirea decurge bine şi nu au fost probleme deosebite. În primul joc încheiat 0-0 am folosit aproape toţi jucătorii, normal că am încercat să-i văd şi eu cu o echipă mai bine cotată. Până la urmă de pe locul 8 într-un campionat al Turciei nu e tocmai o echipă uşoară”, a spus tehnicianul care în meciul de aseară a trimis pe teren o formulă apropiată de prima echipă cu care va începe meciul cu Sportul, trimiţând la antrenament doar patru jucători care s-au pregătit separat, Mutu, Brata, Ciucur şi Antohi. Kasimpaşa este ocupanta ultimului loc  dar a făcut un joc bun cu Şahtior cu care a încheiat la egalitate, scor 2-2. Echipa turcă s-au dovedit a fi una arţăgoasă cu care şi Şahtior a avut probleme fiind acordate la acel meci chiar şi cartonaşe roşii. Nici jocul celor de la Kasimpaşa cu Pandurii nu a fost lipsit de durităţi, Ghindeanu ieşind cu arcada spartă după doar cinci minute de joc, în locul său fiind trimis din nou Matei.

Petre Grigoraş a început meciul în formula Popa – Matei, Maxumici, Chibulcutean, Cardoso – Băcilă, Voiculeţ, Pintilii, Vrajkovic – Ilie Iordache, Stromajer, iar după zece minute din repriza a doua a schimbat nouă jucători. Mingote a intrat în poartă la pauză iar Cardoso a fost păstrat pe teren, unde au mai intrat din minutul 55 Ghindeanu, Murgan, Menassel, Grecu, Orac, Nistor, Hidişan, Vranjes şi Adrian Iordache.  Golurile celor de la Pandurii au fost marcate de: Stromajer (15), Voiculeţ (38 pen.), Vranjkovici (43) şi Hidişan (73).

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: