Oamenii lui Călinoiu învaţă engleză pe bani europeni

Consiliul Judeţean Gorj a publicat un anunţ pe SEAP pentru selectarea unei firme care va primi circa 600.000 de lei pentru formarea angajaţilor instituţiei. Licitaţia este pe mai multe loturi. Timp de zece luni, angajaţii vor învăţa cum să facă achiziţii publice, dar şi limbi străine.

Un proiect, prin Fondul Social European, numit ”Consolidarea sistemului de formare continua a angajaţilor Consiliului Judeţean Gorj si a instituţiilor subordonate” trimite angajaţii la cursuri de resurse umane, limbi străine sau achiziţii publice. Valoarea estimată este de 591,350 RON, fără TVA, iar ofertele sunt deschise pe 21 noiembrie 2012.

Pentru a învăţa să facă achiziţii publice, ca aceasta despre care citiţi, Consiliul Judeţean plăteşte 42,750 RON. Organizarea cursului de licitarea si managementul proiectelor, cursul de dezvoltarea proiectelor, cursul de protecţia datelor cu caracter personal  sau cel pentru manager resurse umane costă şi ele, fiecare, tot câte 42,750 de lei. În Consiliul Judeţean mai sunt persoane care nu ştiu să utilizeze calculatorul motiv pentru care vor urma, cu 40 de mii de lei cursul de „competenţe informatice iniţiere“. Alţi angajaţi au preferat însă „cursul de stare civila, evidenta persoanelor“.

Şi mai scump este să înveţi o limbă străină. 137,200 de lei. Tot atâţia bani vor fi cheltuiţi şi pentru organizarea cursului de formare formatori – mentori.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: