Obiectivul pandurilor în noul sezon: evitarea retrogradării!

Petre Grigoraş rămâne la CS Pandurii doi ani, dar mulţi dintre actualii jucători vor pleca. Deşi Pandurii a fost vicecampioana României şi a jucat în Europa League, în următorul sezon obiectivul este menţinerea în primul eşalon. Pandurii nu va mai avea bugetul de până acum. Preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, a anunţat deja că bugetul în ediţia următoare a campionatului va fi de 5 milioane de euro. Doar jumătate din cât au cheltuit Pandurii în campionatul trecut.  

Tehnicianul a anunţat recent că ultimele etape pe care le-a prins pe banca tehnică a pandurilor l-au ajutat să-şi construiască o imagine de ansamblu a lotului.

Jucătorii scumpi pleacă

La nouă jucători pentru care clubul ar fi trebuit să plătească în continuare sume între 100.000 si 250.000 de euro nu li s-au mai prelungit contractele. Astfel, Erico da Silva, Dos Santos şi Sipoto Bohale sunt doar trei dintre jucătorii care nu vor mai continua la echipa din Târgu Jiu. Din perspectiva lui Grigoraş, postul de portar la Pandurii este singurul acoperit. Antrenorul apreciază ca Gliwa, Mingote şi Stanca formează un trio excelent de goalkeeperi cu valori apropiate, care ar putea evolua la orice echipă din Liga 1. O mare problemă în această pauză dintre sezoane va fi şi găsirea unui înlocuitor la mijlocul terenului pentru Dan Nistor, împrumutat, în vară, pentru jumătate de an de la Evian.

Cât priveşte pregătirea de vară, Pandurii şi-a aranjat deja un cantonament în Austria, unde va susţine  o serie de şase meciuri amicale.

„Estimez pentru anul viitor un buget de 4,5-5 milioane de euro. Cred că este un buget cu care poţi să ataci un obiectiv de locurile 1-6. Să fiţi siguri că Petre Grigoraş va avea şi obiective de performanţă“

Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: