Octavian Lupulescu: Nu plec din PNL

Copreşedintele PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, spune că nu sunt motive pentru schimbarea sa din funcţie. Precizarea vine după ce liderul partidului, Dian Popescu, i-a transmis prin presă că este ca şi plecat din partid.

Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat că Lupulescu este ca şi schimbat din funcţie în urma declaraţiilor pe care le-a făcut la adresa sa. „Eu personal doresc schimbarea lui Dian Popescu. Şi doresc schimbarea lui Dian Popescu pentru că nu s-a implicat în campania electorală, de la început şi până la sfârşit a avut o atitudine sfidătoare la adresa celor care munceau în interiorul partidului, de la început, din prima zi şi până în ultima zi, a avut o atitudine neconformă cu privire la candidatul pe care noi trebuia să-l susţinem. Pentru că nu ştie să vorbească frumos, pentru că nu ştie să-şi respecte prietenii, nu ştie să-şi respecte oamenii din partid, pentru treaba asta trebuie schimbat Dian Popescu“, a declarat Lupulescu la un post local de radio. El a menţionat ieri că îşi menţine această declaraţie şi nu pleacă din PNL. „Nu plec din PNL decât dacă sunt exclus. (...) Rămân la ceea ce am spus săptămâna trecută, sunt un om de cuvânt, nu de vorbe multe“, a spus Lupulescu.

Ca urmare a acestei declaraţii, Dian Popescu a anunţat demiterea lui Lupulescu despre care a spus că e „un om fără caracter“ şi promitea dezvăluiri despre acesta.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: