OFICIAL! Noi directori la CE Oltenia

CE Oltenia a anunţat schimbarea unor directori la nivel de companie. Pe site-ul CE Oltenia au fost deja făcute modificările la structura de conducere. Astfel, conform noilor date publicate, Marian Motocu și Constantin Bălășoiu au dobândit funcţii de director în cadrul Diviziei Energetice. Mai mult decât atât, au apărut şi noi şefi de direcţii, precum Sergiu Toma sau Ionuț Daniel Dragomir.

Marian Motocu a fost numit director al Direcției de Producție din cadrul Diviziei Energetice. Acesta vine de la termocentrala de la Craiova II, la fel ca şi Constantin Bălășoiu, care a fost uns director la Sucursala Electrocentrale Ișalnița. Cel care a condus până acum unitatea de la Ișalnița, Viorel Filip, a fost numit director al Sucursalei Electrocentrale Turceni. Astfel, Cătălin Stănculescu, care se afla la cârmele termocentralei Turceni interimar după plecarea lui Corneliu Dițescu, a revenit pe vechea poziție, de director tehnic.

Nume noi în conducerea executivă
Un nou director apare și în structura conducerii executive a CE Oltenia. Este vorba de Ionuț Daniel Dragomir, care a fost numit director la Achiziții. Această poziție a fost ocupată până nu demult de Grigore Dădălău. Dragomir a urmat cursurile Universității Politehnice din București, a lucrat până acum ca director de achiziții la Hidroelectrica. Prin târg se vorbește că Dragomir este unul dintre apropiaţii lichidatorului judiciar al Hidroelectrica, avocatul Remus Borza.
Un alt nume nou apare la Direcția de Ofertare Vânzare din cadrul Diviziei Energetice, unde director a fost desemnat Sergiu Toma. Postul a fost ocupat în trecut de Ionel Ilie, actualul director interimar al Diviziei Energetice. Toma este fost șef al serviciului Ofertare din CE Oltenia.

Vizualizări: 11,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: