Oficial: Rămășițele din curtea lui Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu

Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis luni către DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește rămășițele umane găsite în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal.

"Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%", arată un comunicat al DIICOT.

A trecut mai bine de o lună de când fata de 15 ani a sunat din casa lui Dincă, spunând că a fost răpită și violată, dar din păcate autoritățile au ajuns mult prea târziu pentru a o mai găsi în viață.

Vizualizări: 3,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: