Oficialii CE Oltenia discută planul de restructurare cu Comisia Europeană

Administrația Complexului Energetic Oltenia va avea primele discuții cu oficialii Comisiei Europene pe marginea programului de restructurare. În primă fază, se va discuta pe un draft al acestui plan de restructurare. Varianta finală a acestuia va fi parafată în august. O firmă se va ocupa să-l pună la punct până atunci.

Discuțiile dintre Directoratul companiei și reprezentanții Comisiei Europene vor avea loc, săptămâna viitoare, prin videoconferință.  “Săptămâna viitoare, vom avea o videoconferință cu Comisia Europeană, o primă discuție pe draftul programului de restructurare. Programul și celelalte studii pentru obiectivele pe care dorim să le facem vor fi făcute de către cel care a câștigat licitația pentru aceste proiecte. Programul final va fi undeva la începutul lunii august”, a declarat Daniel Burlan, la Radio Accent.

Planul de restructurare prevede realizarea a trei grupuri noi de gaze, parcuri fotovoltaice și modernizarea microhidrocentralelor din Turceni și Ișalnița. Contractul pentru elaborarea planului este de peste două milioane de lei. (A.A.)

Vizualizări: 3,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: