Oltenii plecară spre Moldova

Olteni get beget, pandurii au plecat în această dimineață spre Moldova. Elevii lui Grigoraș se vor cantona într-un stagiu de 3 zile la Slănic Moldova pentru a se acomoda cu zona înaintea duelului de duminică de la Vaslui. Grigoraș îi așteaptă deja pe panduri acolo.

Grigoraş a lipsit de la antrenamentul şi conferinţa de ieri tocmai de ziua lui. Tehnicianul a plecat mai devreme spre Moldova natală pentru a verifica terenul de antrenament din stagiul de 3 zile al pandurilor.

Cine merge şi cine rămâne acasă

În absența lui Grigoraș antrenamentul a fost condus de secundul acestuia, Marian Dinu. Acesta împreună cu ceilalți oameni din stafful tehnic dar și de jucători s-au îmbarcat în această dimineață în autocarul care i-a dus la Slănic Moldova. Pandurii vor fi cantonați acolo de miercuri până sâmbătă iar antrenamentele vor fi efectuate la <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />10 kilometri distanță, pe terenul din Târgu Ocna. Deplasarea la Vaslui se va face sâmbătă iar meciul cu oamenii lui Hizo e programat duminică de la ora 16. ”Vor merge 20 de jucători în acest mini stagiu de 3 zile, nu putem să spunem că e de pregătire pentru că nu mai e timp de pregătire fizică. Acasă vor rămâne Horvat, Popete, Tătaru care nu e suficient refăcut după accidentare și Stromajer care pe lângă faptul că e suspendat pentru meciul de la Vaslui s-a și accidentat. Sperăm să-l recuperăm pentru ultimele 2 meciuri din acest tur”, a declarat ieri Marian Dinu.

Pleaşcă, operat la Bucureşti

Fundaşul ghinionist, Marian Pleaşcă, a efectuat un al doilea RMN după accidentarea groaznică din meciul naţionalei cu Belgia. Veştile nu sunt îmbucurătoare. ”Din păcate după al doilea RMN s-a confirmat diagnosticul iniţial de ruptură de ligament încrucișat anterior și ambele meniscuri astfel că absenţa lui va fi una de lungă durată. De altfel el a plecat azi (n.r. ieri) la Bucureşti pentru a fi operat iar apoi recuperarea, care va fi una destul de lungă, va fi efectuată în străinătate”, a spus același Dinu despre fundașul de 21 de ani care va reveni pe teren abia peste 6 luni.

Cadoul ideal pentru Grigoraş

Petre Grigoraș și-a serbat ieri ziua de naștere departe de elevii săi. Tehnicianul, care a împlinit 47 de ani, le-a promis jucătorilor că-i va cinsti cu o bere iar aceștia i-au pregătit cadoul perfect pentru aniversare. ”E ziua tatălui meu şi vreau să-i urez şi eu ”La mulţi ani” dar cadourile în familie nu se spun. Cu siguranţă o victorie la meciul cu FC Vaslui ar fi un cadou bun pentru antrenor, un cadou pe care şi l-ar dori foarte mult mai mult decât orice cadou material”, spune Alexandru Grigoraș care și-a făcut debutul în liga 1 sub comanda tatălui său la Pandurii. ”E ziua antrenorului dar, din păcate, nu a fost aici. Dar suntem alături de el şi îi dorim tot ce e mai bun, sănătate şi să vedem dacă putem să-i oferim şi o victorie la Vaslui. Ar fi cadoul perfect pentru el”, spune și portughezul Mingote a cărui opinie e împărtășită și de Voiculeț.  

”Săptămâna asta e de reechilibrare. Plecarea în mini cantonamentul de la Slănic Moldova vrem să ne aducă un reviriment.Vrem să echilibrăm echipa din toate punctele de vedere şi să fim aproape de Vaslui. Dacă ne ducem în situaţia asta suntem victime sigure, aşa mai avem o şansă”.

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

”Nu cred că naționala României ar trebui să joace 4-3-3, cred că fotbalul nostru e pliat pe 4-4-2 sau 4-5-1. Singura echipă la care funcţionează 4-3-3 e Pandurii dar acolo au jucători de atac care se potrivesc sistemului”

  Sorin Cârțu (sursa sport.ro)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: