Omul de afaceri Drăghia, patru ani după gratii

Marius Drăghia, patronul agenţiei imobiliare Casa Drăghia şi a altor firme din Gorj, a fost reţinut vineri de poliţiştii argeşeni, în urma unui control de rutină al Poliţiei Rutiere. Poliţiştii au constatat că acesta era dat în urmărire naţională ca urmare a faptului că se sustrăgea efectuării unei condamnări la patru ani de închisoare.

Marius Drăghia are 30 de ani şi este patronul mai multor firme, cea mai cunoscută fiind agenţia imobiliară Casa Drăghia. Omul de afaceri este implicat şi în firme de construcţii, Mariodrag fiind una dintre acestea, intrată însă în insolvenţă. Drăghia este judecat în mai multe dosare penale pentru acuzaţii precum înşelăciune sau delapidare, fiind acţionat în instanţă de reprezentanţii unor firme cunoscute, precum Foxy, Pidon Impex, Lux Ami, Nad-A.

Autoturismul Ford Fiesta condus de Drăghia a fost oprit vineri de poliţişti în dreptul localităţii Albota. Maşina cu numere roşii avea autorizaţia expirată, astfel că şoferul Marius Drăghia a fost condus la secţie. Acolo a fost găsit în baza de date ca fiind în urmărire naţională încă din luna noiembrie, ca urmare a unei condamnări la 4 ani de închisoare, sub acuzaţia de înşelăciune. Fapta constă în aceea că Drăghia a achitat către un producător de mobilă marfa achiziţionată cu bilete la ordin, deşi firma sa era în insolvenţă. Drăghia a declarat poliţiştilor că nu ştia de condamnare, deoarece acesta s-a pronunţat în lipsa sa. Mai mult, omul de afaceri a susţinut că nu ştie să fi fost citat la proces, pentru că are mai multe domicilii, iar citaţiile nu au ajuns la el.

Marius Drăghia urmează să fie transferat luni  la Penitenciarul Colibaşi, pentru ispăşirea pedepsei.

Băut la volan

Poliţiştii care l-au oprit vineri în trafic pe Drăghia au constatat că omul de afaceri domiciliat în comuna Padeş, sat Apa Neagră, avea o alcoolemie de 0,21 mg/l în aerul expirat, iar autoturismul condus figura neînmatriculat în circulaţie.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: