Opt grădinițe din Gorj, redeschise pe timpul verii. LISTA!

Cinci grădinițe din Târgu Jiu vor fi redeschise pe timpul verii. Alte trei vor funcționa la Rovinari, Bumbești-Jiu și Bustuchin.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a făcut publică lista cu unitățile de învățământ preșcolar deschise pe timpul vacanței. Acestea vor funcționa în lunile iulie și august, după un anumit program.

Primele care s-au redeschis sunt cele de la Bustuchin și Bumbești-Jiu. De luni, 6 iulie, și până la sfârșitul lunii își vor redeschide porțile trei grădinițe din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de Grădinița cu Program Prelungit nr.1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 și Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copiilor”.

Apoi, de la 1 august, Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” Târgu Jiu, Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și Grădinița cu Program Prelungit Rovinari vor primi grupele de copii.

„Fiecare unitate de învățământ va fi deschisă pentru preșcolarii înscriși în anul școlar 2019-2020 în unitatea respectivă, ai căror părinți au depus o solicitare scrisă în termen, pentru revenirea copiilor la grădiniță în perioada vacanței de vară”, au anunțat reprezentanții ISJ Gorj.
Condițiile de igienă vor fi stricte, iar activitățile se vor desfășura cu precădere în aer liber.

Galerie foto


Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: