Opt primari nu au primit avizul Agenţiei Funcţionarilor Publici

Opt primari care au trimis organigrama la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) prin poştă nu au primit avizul. În această situaţie, primarii nu au decât să meargă la Bucureşti. Prefectura Gorj avertizase că ar putea fi probleme din cauza transmiterii. Până pe data de 16 august primarii trebuie să treacă prin Consiliul Local noile organigrame, avizate înainte de ANFP. Dacă nu vor primi avizul, primăriile nu vor mai primi nici bani.

Comoditatea i-ar putea costa scump pe primarii care nu au mers la Bucureşti personal pentru a primi avizul pentru noile organigrame. Dacă până pe 16 august problema nu va fi rezolvată, primăriile în cauză riscă să nu mai primească fonduri. “Nu ne aşteptam să se întâmple aşa pentru că i-am atenţionat pe primari de nenumărate ori. Au avut timp suficient să-şi rezolve această problemă, dar nu şi-au făcut timp. Acum ar putea plăti această comoditate prin faptul că nu vor mai primi fonduri, dacă organigramele nu vor fi avizate până pe 16 august. În această situaţie sunt opt primării, care au trimis organigramele prin curier sau poştă electronică. Eu sper să obţină toţi avizul“, a declarat subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu. Printre primăriile care nu au primit avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici se numără Dănciuleşti, Logreşti, Slivileşti, Stejari, Văgiuleşti şi Mătăsari.

Primarii vor lua drumul Bucureştiului

Pentru că nu au încotro, primarii trebuie să meargă personal la Bucureşti pentru a primi avizul pe organigrame din partea ANFP, deşi au evitat această deplasare. Cei mai mulţi primari au spus că au avut lucruri mai importante de făcut, de aceea au preferat poşta electronică. Au fost însă cazuri în care organigramele trimise au fost incomplete. Pentru a lămuri lucrurile, primarii vor lua acum drumul Bucureştiului. “Nu avem încotro, până la urmă trebuie să mergem personal. Am evitat asta pentru că aveam şi altceva de făcut, dar decât să rămânem fără fonduri mai bine ne ducem acolo. Trebuie lămurită şi problema  asta deşi nu este una plăcută, deoarece trebuie să dăm afară din salariaţi“, a declarat, primarul de la Slivileşti, Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: