Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Optimism la ACS Viitorul înaintea meciului de cupă

Aflată pe val după ultimele rezultate din campionat, ACS Viitorul Târgu Jiu vrea să facă senzaţie şi în Cupa României. Elevii lui Flavius Stoican spun că vor să joace în optimile cupei şi sunt decişi să elimine FC Argeş din competiţie.

Ultimele rezultate dau încredere echipei ACS Viitorul pentru o calificare în 8-imile Cupei României. Echipa va înfrunta sâmbătă, în 16-imile Cupei României, o formaţie din Liga 1, pe Campionii FC Argeș. Partida va avea loc la Târgu Jiu, iar doi dintre jucătorii gazdelor, mijlocașul Andrei Dragu și atacantul Daniel Paraschiv, au prefațat confruntarea cu declaraţii optimiste.

ACS Viitorul a obținut rezultate foarte bune în Liga 2, reușind să urce între primele echipe ale campionatului. Din acest motiv, fotbaliștii sunt convinși că pot face o partidă bună și, chiar dacă pornesc cu a doua șansă în fața grupării din Pitești. Dragu și Paraschiv consideră că Flavius Stoican a făcut o echipă foarte unită la Târgu Jiu, aspect pe care se bazează foarte mult în disputa de sâmbătă. ”Cred că putem avansa în Cupa României, deoarece avem un grup puternic aici, suntem o echipă destul de frumoasă. Ne dezavantajază puţin că nu putem aduce oameni la stadion, dar asta nu e o scuză. Vom da totul ca să câştigăm”, a spus Andrei Dragu. Şi colegul său Daniel Paraschiv este optimist chiar dacă gazdele pleacă cu a doua şansă: ”Plecăm cu a doua şansă pentru că jucăm cu o echipă de eşalon superior, însă în fotbal s-au văzut multe şi nu avem nimic de pierdut”.

ACS Viitorul s-a calificat în 16-imile Cupei României după un meci greu cu Viitorul Dăești, echipă din Seria 7 a Ligii a 3-a şi a avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe. Scorul a fost 1-1 după 90 de minute, dar un gol reușit de Vlad Șerbănescu în reprizele adiționale, minutul 119, a dus trupa lui Flavius Stoican mai departe.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: