ACS Viitorul întâlneşte sâmbătă FC Argeş, în Cupa României

ACS Viitorul Târgu Jiu va mai juca în acest an două jocuri oficiale. Pe lângă meciul din Liga 2 cu CS Mioveni, programat în deplasare, echipa lui Flavius Stoican va mai avea programată partida din 16-imile Cupei României, cu Campionii FC Argeș.

Dacă pentru unele echipe din Liga 2 jocurile oficiale s-au încheiat deja sau mai au de jucat doar un meci, ACS Viitorul va avea de susţinut încă două partide oficiale. La finalul acestei săptămâni echipa lui Flavius Stoican joacă meciul din şaisprezecimile Cupei României cu FC Argeş după care se va deplasa la Mioveni pentru ultimul meci din Liga 2 din acest an. După victoria obţinută în meciul cu Concordia Chiajna, Stoican se gândeşte deja la meciul cu CS Mioveni şi spune că va da şanse să joace în cupă jucătorilor care au evoluat mai puţin în campionat. „E foarte important că nu cedăm și că putem să ne batem cu echipele care și-au anunțat încă de la începutul sezonului intenția de a promova. Ar fi fantastic dacă nu vom pierde nici la Mioveni, în ultima etapă din acest an, dar până atunci mai avem meciul de sâmbătă, din Cupa României. Vrem să facem un joc bun, chiar dacă întâlnim o echipă de Liga 1”, a spus tehnicianul după meciul de sâmbătă recunoscând că formaţia de Liga 1 este favorită: „FC Argeș pleacă favorită, dar nu va fi un joc simplu pentru adversari, fiindcă și noi ne dorim să câștigăm. Nu vom trata meciul superficial. Voi oferi însă șansa sa joace și băieților care au evoluat mai puțin, fiindcă eu cred în ei și cu siguranță ei vor arăta că merită mai mult. Pentru mine sunt importante ambele competiții”.

ACS Viitorul e pe locul 6 în Liga 2, după ce a acumulat 20 de puncte în 12 meciuri. Şi după etapa a 14-a, diferența de liderul U Craiova 1948 SA este de patru puncte, iar față de locul 7, primul care nu asigură prezența în play-off, Farul, este făcută de golaveraj.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: