Oraşul Rovinari, pregătit pentru primele ninsori

Autorităţile locale din Rovinari s-au pregătit din timp pentru ca în sezonul rece să nu aibă probleme din cauza ninsorilor. Pentru a se pune la punct pentru lunile geroase nu a fost nevoie de alocare de mari sume de la bugetul local. Asta pentru că deszăpezirea se va face cu spijinul angajaţilor şi utilajelor de la S.C. Apă Canal Salubritate, societate deţinută de consiliul local Rovinari.

Marea majoritate a primăriilor nu au încheiat până la această dată contracte pentru deszăpezire pentru iarna ce bate la uşă. Mai sunt însă şi excepţii. Este şi cazul primăriei Rovinari care s-a pus la punct în această privinţă. Nu doar că a achiziţionat materialele necesare în sezonul rece, dar au fost făcute şi reviziile la utilajele din dotare, folosite la deszăpezirea străzilor din oraş. Acum, autorităţilor locale din Rovinari nu le rămâne decât să aştepte primii fulgi de nea. „Ca în fiecare an, în această perioadă primăria Rovinari îşi face provizii de materiale necesare derulării în bune condiţii a programului de deszăpezire. Primăria a achiziţionat materialul antiderapant, atât nisip cât şi clorură pentru dezgheţ.  Am verificat şi am pus la punct toate maşinile şi utilajele necesare deszăpezirilor. Nu avem contracte cu alte societăţi pentru deszăpezire, facem aceste acţiuni cu societatea a cărui asociat unic este consiliul local, căreia i-am cedat încă de la început contractul acesta de deszăpezire. Suntem pregătiţi şi aşteptăm cu nerăbdare să vină zăpada”, a declarat Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.

Totodată, autorităţile locale din Rovinari au început înfrumuseţarea oraşului cu brăduleţi şi articole de iluminat festiv.    

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: