Orele de sport, mutate de pe teren din cauza şantierului

Elevii care învaţă la Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu nu vor mai face orele de sport pe teren, aşa cum erau obişnuiţi. Pentru că încă nu s-au finalizat lucrările la unitatea de învăţământ, elevii vor desfăşura orele de educaţie fizică în sala de sport până când se va închide şantierul. 

Marcela Mrejeru, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a explicat că programul elevilor de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” va fi modificat din cauza lucrărilor care au loc la unitatea de învăţământ.

Constructorul nu va reuşi să finalizeze investiţia până săptămâna viitoare, aşa că orele de sport ale copiilor vor fi mutate ca să nu fie supuşi niciunui risc. „La Şcoala „Sfântul Nicolae”, lucrările sunt pe final. Există doar o mică problemă în ceea ce priveşte faţada exterioară dinspre curtea unde se desfăşoară orele de educaţie fizică şi, pentru o săptămână, aceste ore se vor face în sala de sport, fără să mai iasă pe teren, unde se desfăşoară aceste lucrări, astfel încât copiii să nu aibă niciun fel de problemă cu aceste spaţii în care se lucrează”, a spus Mrejeru.

Nu este singura şcoală din Târgu Jiu care se află în şantier. Şcoala „Alexandru Ştefulescu” va avea două noi clase de săptămâna viitoare, dar aici lucrările sunt de durată. În cea mai bună situaţie, extinderea şcolii se va definitiva spre finalul lunii octombrie. „La Şcoala „Alexandru Ştefulescu” se desfăşoară astfel de lucrări de reabilitare şi extindere. Urmează să se deschidă două săli noi de clasă. Aici, lucrările se finalizează spre sfârşitul lunii octombrie”, a mai spus Marcela Mrejeru. (A.A.)

Vizualizări: 916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: