Orzan: Ponta nu dictează în PNL!

Traseul politic al deputatului Cosmin Popescu bagă zâzanie în Uniunea Social Liberală! Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, a declarat că l-ar vrea pe Cosmin Popescu în partid, lucru care l-a deranjat pe social democratul Gheorghe Milosteanu, care a spus că acest lucru nu ar fi acceptat de liderul PSD, Victor Ponta. Orzan a devenit atunci acid şi a spus că nu Ponta dictează în PNL.

Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, susţine că l-ar primi cu braţele deschise pe Cosmin Popescu, deoarece l-a ajutat când un primar liberal a avut nevoie. „Cosmin Popescu este un deputat care a ajutat primari de la toate partidele politice nu numai de la PDL. I-am cerut ajutor pentru un primar liberal pentru că nu mai avea bani să plătească facturile şi l-a ajutat. Din acest punct de vedere, Cosmin Popescu are toată susţinerea mea dacă vrea să vină în PNL”, declarat Gheorghe Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj.

Milosteanu l-a apostrofat pe Orzan.“Având în vedere că suntem în uniune eu cred că avem oameni de valoare care trebuie promovaţi, liderul nostru Victor Ponta nu cred că ar fi de acord cu acest lucru”, a spus secretarul general al PSD Gorj.

“Victor Ponta nu a ajuns să decisă în PNL. Asta vă sigur fără niciun fel de menajament”

Gheorghe Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: